Εθνική Ιράν : Έφτασε στη Ρωσία

Εθνική Ιράν : Έφτασε στη Ρωσία

«Πάτησε» στη Ρωσία η Εθνική Ιράν, με τους «Πέρσες» να είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει στη χώρα όπου θα διεξαχθεί το Μουντιάλ.

Το Ιράν έγινε η πρώτη ομάδα που έφτασε στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η αποστολή των Ασιατών αφίχθη την Τρίτη (5/06) στην Μόσχα, ακριβώς εννέα ημέρες πριν τη σέντρα του τουρνουά (14/06).

«Το ότι βρισκόμαστε στη Ρωσία είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για το ποδόσφαιρο της χώρας», τόνισε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Κάρλος Κεϊρόζ και πρόσθεσε: «Τα καταφέραμε με σκληρή δουλειά και θυσίες και γι΄ αυτό είμαστε υπερήφανοι και προνομιούχοι που είμαστε εδώ.»

Η αποστολή του Ιράν θα «στρατοπεδεύσει» στο προπονητικό κέντρο της Λοκομοτίβα Μπάκοβκα, στα περίχωρα της Μόσχας. Το συγκρότημα του Κεϊρόζ θα δώσει ένα τελευταίο φιλικό στη ρωσική πρωτεύουσα στις 8 Ιουνίου με την Λιθουανία, ενώ θα ξεκινήσει τους αγώνες του στην τελική φάση στις 15 Ιουνίου εναντίον του Μαρόκου στο γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης.

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Σοτζέι Μασούντ και Εσάν Χατζισαφί φωτογραφήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή με το που έφτασαν στη χώρα που θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ.

https://twitter.com/FIFAWorldCup/status/1004067154843570177

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ