Στη Βραζιλία η κυβέρνηση αλλάζει τις ώρες εργασίας για να βλέπει ο κόσμος Μουντιάλ

Στη Βραζιλία η κυβέρνηση αλλάζει τις ώρες εργασίας για να βλέπει ο κόσμος Μουντιάλ

H τρέλα που υφίσταται στη Βραζιλία για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή, καθώς το εν λόγω σπορ λατρεύεται σαν... θεότητα στη «χώρα του καφέ». Έτσι επηρεάζει μέχρι και τα εργασιακά δεδομένα.

Σε δεύτερη μοίρα περνάει η εργασία τις ημέρες του Mουντιάλ στη Βραζιλία. Ως γνωστόν η αγάπη για το ποδόσφαιρο στη «χώρα του καφέ» κυμαίνεται σε επίπεδα… φρενίτιδας, συνεπώς η Κυβέρνηση, θέλοντας και μη, συμβιβάστηκε με αυτό.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστή, επιτράπηκε κι επίσημα πλέον, η αλλαγή στα ωράρια εργασίας λόγω αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου στη Ρωσία!

Όπως αναμένεται, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ολόκληρη η χώρα θα βρίσκεται μπροστά σε μια τηλεόραση για τους αγώνες της Σελεσάο και φυσικά κατά την ώρα των ματς κανείς δεν σκοπεύει να εργάζεται!

Έτσι το κράτος ανακοίνωσε πως καθένας θα μπορεί να παρακολουθεί το παιχνίδι χάρη στην άδεια από την ίδια την κυβέρνηση της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές ανακοίνωσαν την απόφαση να ξεκινάει η δουλειά στη χώρα, στις 2 το απόγευμα τις ημέρες που οι αγώνες της της Σελεσάο διεξάγονται το πρωί (σε ώρα Βραζιλίας) και να σταματάει στη 1, τις ημέρες που οι αγώνες θα γίνονται πιο αργά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ