Εκτός Μουντιάλ ο Λαντσίνι

Εκτός Μουντιάλ ο Λαντσίνι

Η εθνική Αργεντινής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάνουελ Λαντσίνι στο Μουντιάλ, καθώς ο 25χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάζει τον Χόρχε Σαμπαόλι να τον αντικαταστήσει στην αποστολή της «αλμπισελέστε».

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε για την εθνική Αργεντινής, καθώς ο Μάνουελ Λαντσίνι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση της «αλμπισελέστε» και θα χάσει το προσεχές Μουντιάλ.

Ο τραυματισμός έλαβε χώρα στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο η σοβαρότητα αυτού έγινε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής (08/06), αφότου υποβλήθηκε στις σχετικές εξετάσεις.

Έτσι, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία να διακριθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, κατά την οποία πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 9 ασίστς σε συνολικά 29 εμφανίσεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Αργεντινών, Χόρχε Σαμπαόλι, έχει το δικαίωμα να επιλέξει άλλον ποδοσφαιριστή για την 23άδα, αφού η FIFA επιτρέπει την αντικατάσταση τραυματιών στις αποστολές των ομάδων έως και 24 ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση στη διοργάνωση. Παρότι ο Λαντσίνι αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, δεν αποκλείεται να δούμε τον επιθετικό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, να λαμβάνει τελικά την κλήση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ