Ιμπραΐμοβιτς : «Ο Ζλάταν έπρεπε να είναι στο Μουντιάλ»

Ιμπραΐμοβιτς : «Ο Ζλάταν έπρεπε να είναι στο Μουντιάλ»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε δηλώσεις του φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος που δεν επιλέχθηκε στην τελική 23αδα της Σουηδίας για το Μουντιάλ κι εξαπέλυσε επίθεση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της σκανδιναβικής χώρας με τον ιδιαίτερο τρόπο του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξαπέλυσε επίθεση κατά της Σουηδίας και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της σκανδιναβικής χώρας, η οποία δεν του δίνει το δικαίωμα να δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Σουηδός επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, που τελικά έμεινε εκτός της τελικής 23άδας, που θα ταξιδέψει στη Ρωσία, παρά το γεγονός πως ο ίδιος είχε αποσυρθεί από την εθνική πριν από μερικά χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: «Δεν έχω κλασικό σουηδικό όνομα. Έτσι είναι οι Σουηδοί και έτσι λειτουργούν τα ΜΜΕ εκεί. Δεν είμαι ο τυπικός Σουηδός, σε συμπεριφορά. Όμως είναι η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, θα παίξουν εκεί οι καλύτεροι παίκτες και ο Ζλάταν δεν θα είναι εκεί. Θα έπρεπε να είναι εκεί, αλλά δεν θα είναι. Έχω πετύχει όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου γιατί ξέρω καλά πώς να κερδίζω και το κάνω καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ