Σαλάχ : «Ο Σέρχιο Ράμος με έκανε να κλάψω και τώρα να γελάω»

Σαλάχ : «Ο Σέρχιο Ράμος με έκανε να κλάψω και τώρα να γελάω»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για τον τραυματισμό του από τον Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Champions League κι αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ισπανού αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραχώρησε συνέντευξη στην ισποανική Μarca και μίλησε για τον τραυματισμό του από τον Σέρχιο Ράμος τονίζοντας πως ότι είναι καλό όταν «κάποιος που σε έκανε πρώτα να κλάψεις μετά σε κάνει να γελάς».

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ υπογράμμισε επίσης πως ο τραυματισμός στον ώμο ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στο Μουντιάλ λέγοντας πως «τρέχει» να προλάβει το εναρκτήριο παιχνίδι της Αιγύπτου με αντίπαλο την Ουρουγουάη.

«Τώρα είμαι καλύτερα. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πως θα αισθάνομαι όταν θα πλησιάζει το ματς. Ο τραυματισμός αυτός ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Όταν έπεσα στο έδαφος ένιωθα αρκετό πόνο και είχα μεγάλη ανησυχία. Ήμουν επίσης νευριασμένος και στενοχωρημένος που δεν μπορούσα να συνεχίσω στον τελικό του Champions League. Λίγο αργότερα σκέφτηκα επίσης την πιθανότητα να χάσω το Μουντιάλ και ήταν μια σκέψη πολύ στενάχωρη», υποστήριξε ο Σαλάχ.

Ο άσος της Λίβερπουλ όταν ρωτήθηκε για το αν ο Σέρχιο Ράμος πήγε απλά στη διεκδίκηση της μπάλας και δεν επεδίωξε να τραυματίσει τον ίδιο, δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση: «Δεν ξέρω, ίσως», απάντησε ο Σαλάχ, ο οποίος χαρακτήρισε ότι του φαίνονται «αστεία» τα όσα έχουν ειπωθεί μετά από τον Ράμος.

«Είναι πάντα καλά όταν κάποιος που σε έκανε να κλάψεις αρχικά, μετά σε κάνει να γελάς. Ίσως θα μπορούσε να μου πει και αν είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο», σχολίασε ο Σαλάχ, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Ράμος υποστήριξε πως με μια ένεση ο Αιγύπτιος θα μπορούσε να συνεχίσει στον τελικό του Champions League. «Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά ποτέ δεν του είπα ότι είμαι καλά», πρόσθεσε ο Σαλάχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ