Ο Ντίας θα αντικαταστήσει τον Φάμπρα στην Κολομβία

Ο Ντίας θα αντικαταστήσει τον Φάμπρα στην Κολομβία

Ο 35χρονος (20/07/1983) αριστερός μπακ ήταν ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Φάμπρα, καθώς βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, δεδομένου ότι έπαιξε για τελευταία φορά με την Ολίμπια Ασουνσιόν της Παραγουάης στις 3 Ιουνίου.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας ανακοίνωσε ότι ο Φαρίντ Ντίας κλήθηκε στην εθνική ομάδα, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Φρανκ Φάμπρα, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο 35χρονος (20/07/1983) αριστερός μπακ ήταν ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Φάμπρα, καθώς βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, δεδομένου ότι έπαιξε για τελευταία φορά με την Ολίμπια Ασουνσιόν της Παραγουάης στις 3 Ιουνίου. Ο Αργεντινός προπονητής της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν, ξέρει τις ικανότητες του Ντίας και γι’ αυτό τον εμπιστεύθηκε για την αντικατάσταση του Φάμπρα, καθώς δεν θα έχει πρόβλημα να αναλάβει τον ρόλο του άσου της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Ντίας μετράει 13 συμμετοχές στην Εθνική Κολομβίας, η τελευταία από τις οποίες καταγράφηκε στις 28 Μαρτίου 2017, σε αναμέτρηση με τον Ισημερινό στο Κίτο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πάντως, έχει αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο επετειακό Κόπα Αμέρικα του 2016.

Η Κολομβία μετέχει στον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία (19/6), την Πολωνία (24/6) και τη Σενεγάλη (28/6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ