Οι διάσημες Ρωσίδες – μοντέλα βάζουν φωτιά στο Μουντιάλ

Οι διάσημες Ρωσίδες – μοντέλα βάζουν φωτιά στο Μουντιάλ

«Γκολ, μπύρες και… σέξι Ρωσίδες» το σύνθημα

Πιο καυτό από ποτέ αναμένεται το Μουντιάλ που ξεκινά στις 14 Ιουνίου στη Ρωσία. Εντός γηπέδων τη θερμοκρασία θα ανεβάζουν οι παίκτες και στις κερκίδες θα βάζουν φωτιές καλλονές εξωπραγματικές ….

Σέξι ρωσίδες, εντυπωσιακά γκολ και μοναδικό θέαμα: Η αθλητική διοργάνωση θα έχει όλα όσα θέλουν οι άντρες, κυρίως φάσεις που θα κόβουν την ανάσα….

 Βίκι Οντίντκοβα:   Η γοργόνα των γηπέδων 

Η 24χρονη Βίκι είναι μοντέλο, λατρεύει τα…  βαθιά νερά και τα ελληνικά νησιά. Ποζάρει σε θάλασσες και πισίνες, έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια followers στο Instagram. Οι ριψοκίνδυνες φωτογραφίσεις την έκαναν γνωστή, οι κοιλιακοί της όμως εκτόξευσαν τη φήμη της.

Γκαλίνα Νταμπ:  Η θεά της μπάλας

Γέννημα θρέμμα από τη Ρωσία και η Γκαλίνα. Το sexy μοντέλο, με την αγγελική μορφή, ξέρει καλά πως να πηγαίνει στον παράδεισο τους άντρες. Τους στέλνει στους ουρανούς κουνώντας απλά τα καλογυμνασμένα οπίσθια της.

Ιρίνα Ντρέιτ Το μοντέλο της κερκίδας

Στη dream team της Ρωσίας και η Ιρίνα Ντρέιτ. Δυνατή στην επίθεση, στο management και στα video game.  Κάνει επέλαση μέσω Instagram. Στέλνει στα δίχτυα ό,τι βρεθεί μπροστά της.

Ιρίνα Σάικ:  Ο άγγελος του Μουντιάλ
Μοντέλο και ηθοποιός η 32χρονη Ιρίνα  είναι το βαρύ πυροβολικό της Ρωσίας. Το αγγελάκι της Victoria Secret σκοράρει εδώ και χρόνια στις πασαρέλες, είναι διάσημη στα social media και στο… Χόλυγουντ, ειδικά μετά το γάμο της με τον ηθοποιό Μπράντλει Κούπερ.

Σβέτα Μπιλιάλοβα:  Η αντιπρόσωπος του Fitness
Με την Σβέτα δεν πεινάς ποτέ. Όχι μόνο ξέρει από υγιεινή διατροφή, είναι και καλή νοικοκυρά. Σπεσιαλιτέ της τα τηγανιτά αβγά.

Πηγή star.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ