Δεύτερη η Αγγλία στη λίστα με τις ακριβότερες ομάδες του Μουντιάλ

Δεύτερη η Αγγλία στη λίστα με τις ακριβότερες ομάδες του Μουντιάλ

Το CIES Football Obsarvatory δημοσιοποίησε τη λίστα με την αξία των 32 εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ. Στην κορυφή η Γαλλία, με πολύ μικρή διαφορά από τη δεύτερη Αγγλία.

Το CIES Football Obsarvatory εξέδωσε τη λίστα με την αξία των 32 εθνικών ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι υπολογισμοί έγιναν βάσει της αξίας των ποδοσφαιριστών της κάθε ομάδας και συγκεκριμένα του ποσού που θα έπρεπε να καταβάλει ένας σύλλογος ώστε να τους αγοράσει, σύμφωνα πάντα με την εκτίμησή του CIES.

Η Γαλλία βρίσκεται στην κορυφή, με αξία 1.41 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ακολουθεί η Αγγλία με 1.39 δισ. και η Βραζιλία με 1.27. Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ η Ισπανία στην 4η. Η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στην 8η και η οικοδέσποινα, Ρωσία, στην 22η. Στη 17η η Αίγυπτος του Μοχάμεντ Σαλάχ και στην 6η η πρωταθλήτρια κόσμου, Γερμανία.

Το συνολικό ποσό αξίας για όλους του ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ανέρχεται στα 12.6 δισ. ευρώ.

Δείτε αναλυτικά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ