Ζλάταν : «Γιατί να παρακολουθήσει κανείς Μουντιάλ χωρίς εμένα;»

Ζλάταν : «Γιατί να παρακολουθήσει κανείς Μουντιάλ χωρίς εμένα;»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ανέκαθεν τραβούσε τα βλέμματα με τις ενέργειες και τις δηλώσεις του εντός και εκτός γηπέδου. Αυτή τη φορά… ξαναχτύπησε.

Ο Σουηδός – πάλαι ποτέ –  κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου και μεγάλος σούπερ σταρ, αποσύρθηκε από την Εθνική της χώρας του τέσσερα χρόνια πριν και πλέον στα 37 του, βγάζει το παντεσπάνι του στο MLS.

Ο Ζλάταν, έδωσε συνέντευξη  στο επίσημο σάιτ της FIFA και έκανε για άλλη μια φορά αίσθηση με τα λεγόμενά του, αναφερόμενος στο Μουντιάλ της Ρωσίας που αρχίζει σε λίγα εικοσιτετράωρα:

«Ήταν δεδομένο ότι δεν θα έπαιζα στην Εθνική ομάδα, το είχα πει τέσσερα χρόνια πριν και το λέω και τώρα: Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα, δεν αξίζει να το παρακολουθήσεις, το λέω και το εννοώ. Ωστόσο είναι πιθανό ότι θα πάω στην Ρωσία και θα το παρακολουθήσω από κοντά.

Φαβορί είναι η Βραζιλία, η Ισπανία, η Γερμανία, φυσικά η Σουηδία που νίκησε μεγάλες ομάδες για να φτάσει ως εδώ, εννοείται και η Αργεντινή παρότι οι ποδοσφαιριστές δεν επιθυμούν να συμπεριλαμβάνονται στα φαβορί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ