Ρονάλντο : «16 χρόνια είναι πολλά, ήρθε η ώρα της Βραζιλίας»

Ρονάλντο : «16 χρόνια είναι πολλά, ήρθε η ώρα της Βραζιλίας»

Ο Ρονάλντο, ο άνθρωπος που οδήγησε τη Βραζιλία στην κατάκτηση του τελευταίου Μουντιάλ το 2002, πιστεύει πως ήρθε η ώρα για την έκτη κατάκτηση τροπαίου από τη Σελεσάο στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το «φαινόμενο», πρώην επιθετικός της Βραζιλίας Ρονάλντο, πιστεύει ότι είναι καιρός η χώρα του να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να τερματίσει την 16ετή αναμονή για τον παγκόσμιο τίτλο στη Ρωσία.

Η Selecao, που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, βρίσκεται στον πέμπτο όμιλο, με Ελβετία, Κόστα Ρίκα και Σερβία.

«Για εμένα το φαβορί είναι φυσικά η Βραζιλία, όχι μόνο επειδή είμαι Βραζιλιάνος, αλλά επειδή η Βραζιλία παίζει πολύ καλά», δήλωσε στους δημοσιογράφους στη Μόσχα ο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ όταν η Βραζιλία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002.

«Η Ισπανία παίζει πολύ καλά και η Γερμανία είναι πάντα ισχυρή, αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τόσο δύσκολο τουρνουά. Έχουμε επίσης την Αργεντινή, που είναι πάντα ισχυρή, τη Γαλλία με μια πολύ νέα ομάδα. Ελπίζω ότι η Βραζιλία μπορεί να κερδίσει. Είναι πολύς καιρός από το 2002 και νομίζω ότι ήρθε η ώρα».

Οι πέντε πρωταθλητές κόσμου της Βραζιλίας θα ξεκινήσουν την διαδρομή τους εναντίον της Ελβετίας την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ