Εκτός Μουντιάλ ο Ρέγες για το Μεξικό

Εκτός Μουντιάλ ο Ρέγες για το Μεξικό

Ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο, Ντιέγκο Ρέγες, δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί πλήρως και δεν θα συμπεριληφθεί στην 23άδα των Μεξικανών για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πλήγμα για το Μεξικό ένα 24ωρο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς ο αμυντικός Ντιέγκο Ρέγες θα χάσει τη γιορτή του ποδοσφαίρου, αφού δεν κατάφερε να αναρρώσει έγκαιρα από τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο δεν συμμετείχε στα δύο φιλικά κόντρα σε Σκωτία και Δανία, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χουάν Κάρλος Οσόριο, τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μεξικού, «ο Ρέγες δεν έχει αναρρώσει πλήρως και δεν θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας». Στη θέση του Ρέγες κλήθηκε ο 22χρονος πολυσύνθετος αμυντικός Έρικ Γκουτιέρες, που αγωνίζεται στην Πατσούκα.

Αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό πλήγμα για την άμυνα της «Ελ Τρι», αφού νωρίτερα είχε τεθεί νοκ άουτ και ο Νέστορ Αραούχο. Υπενθυμίζεται πως το Μεξικό μετέχει στον 6ο όμιλο, μαζί με τις Γερμανία, Σουηδία και Νότια Κορέα, ενώ αρχίζει τις υποχρεώσεις του την Κυριακή (17/6) στη Μόσχα κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ