Στοίχημα : Πρώτος όμιλος με ευκαιρίες λόγω Σαλάχ

Στοίχημα : Πρώτος όμιλος με ευκαιρίες λόγω Σαλάχ

Πρεμιέρα αύριο το απόγευμα στο Μουντιάλ με την Ρωσία να είναι το δεύτερο φαβορί για πρόκριση από τον πρώτο όμιλο αλλά τον… Σαλάχ να προσφέρει μεγάλες αποδόσεις

Η οικοδέσποινα Ρωσία είναι ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά του Μουντιάλ. Οι Ρώσοι δεν πείθουν και το ερώτημα που υπάρχει σε πρώτη φάση είναι αν θα μπορέσουν να περάσουν στους «16» της διοργάνωσης.

Με Ουρουγουάη, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία στον 1ο όμιλο προσφέρονται από όλες τις εταιρείες ως δεύτερο φαβορί πίσω από την Ουρουγουάη. Για νικητής ομίλου οι Λατινοαμερικάνοι είναι σε αποδόσεις από 1.70 έως 1.75 ενώ οι Ρώσοι κυμαίνονται στο 3. Η Αίγυπτος του Σαλάχ ακολουθεί με μέσο όρο 6.5 και η Σαουδάραβες στο 41.

Το ενδιαφέρον βεβαίως, στη λογική ότι η Ουρουγουάη θα δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν και θα πάρει την πρωτιά βρίσκεται στο ποιος θα πάρει την δεύτερη θέση με Ρωσία και Αίγυπτο να είναι κοντά. Οι Ρώσοι προσφέρονται σε αποδόσεις γύρω από το 2.65 ενώ την παρέα του Σαλάχ την βρίσκουμε στο 3.5.

Ο συνδυασμός μάλιστα πρόκρισης με Ουρουγουάη πρώτη και την Αίγυπτο δεύτερη πληρώνει με αποδόσεις πάνω από 6.

Όσο για τις αποδόσεις απλής πρόκρισης, η Ουρουγουάη είναι στο 1.18, η Ρωσία στο 1.35, η Αίγυπτος στο 2.50 και η Σαουδική Αραβία στο 8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ