Στοίχημα : Νειμάρ, Μέσι, Γκριεζμάν

Στοίχημα : Νειμάρ, Μέσι, Γκριεζμάν

H «μάχη» για τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ, τα φαβορί των «μπουκ» και ο Κριστιάνο ως μεγάλο αουτσάιντερ.

Θα είναι ο Μέσι, ο Νειμάρ ή ο Γκριεζμάν πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ που ξεκινά αύριο στα γήπεδα της Ρωσίας; Για τους μπουκ άλλωστε οι δύο Λατινοαμερικανοί άσοι είναι με διαφορά τα φαβορί για να πετύχουν τα περισσότερα γκολ με τον Γάλλο να έρχεται ως τρίτος στην σειρά.

Που είναι ο Ρονάλντο; Μακριά, πολύ μακριά με βάση τις αποδόσεις που προσφέρονται στις στοιχηματικές εταιρείες για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Λογικό αν σκεφτούμε πως στα τρία Μουντιάλ που έχει συμμετάσχει έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές. Μια σε κάθε διοργάνωση.

Ως φαβορί λοιπόν για τον πρώτο σκόρερ παρουσιάζεται οριακά μπροστά ο Νειμάρ με τις αποδόσεις να κυμαίνονται από 8 έως 9.5. Ο Μέσι από την άλλη ξεκινά και αυτός από 8 αλλά φτάνει μέχρι και το 11 με τον Βραζιλιάνο να είναι πρώτος στις περισσότερες εταιρείες.

Παντού πάντως τρίτος είναι ο Γκριεζμάν με αποδόσεις από το 11 έως και το 13. Ο Ρονάλντο σε λίγες εταιρείες είναι 4ο φαβορί με 15 απόδοση, φτάνει όμως και στο 20 απόδοση έχοντας μπροστά του τους Κέιν (15), Ζεσούς, Βέρνερ και Λουκάκου (18)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ