«Στοπ» σε 1300 Άγγλους χούλιγκανς για το Μουντιάλ

«Στοπ» σε 1300 Άγγλους χούλιγκανς για το Μουντιάλ

Το Ηνωμένο Βασίλειο απαγόρευσε σε περισσότερους από 1.300 χούλιγκανς, να ταξιδέψουν στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αναγκάζοντάς τους να παραδώσουν προσωρινά τα διαβατήριά τους.

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου ξεκινάει σήμερα με την οικοδέσποινα Ρωσία να υποδέχεται τη Σαουδική Αραβία στο εναρκτήριο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι διοργανωτές θέλουν τα πάνα να εξελιχθούν ομαλά στο Μουντιάλ και να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο και για αυτό τα μέτρα ασφαλείας στη χώρα αναμένεται να είναι δρακόντεια. Για αυτό το λόγο η Ρωσία μαζί με τη Μεγάλη Βρετανία, έπειτα από διαβουλεύσεις, αποφάσισαν να απαγορεύσουν σε έναν αριθμό Άγγλων οπαδών να ταξιδέψουν για το Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, το Ηνωμένο Βασίλειο απαγόρευσε σε περισσότερους από 1.300 χούλιγκανς, να ταξιδέψουν στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αναγκάζοντάς τους να παραδώσουν προσωρινά τα διαβατήριά τους μέχρι τις 15 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε σχετικά το υπουργείο Εσωτερικών.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου και όχι τόπος για βία και αναταραχές», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών για θέματα ασφάλειας, Νικ Χιυρντ.
Οποιος δεν συμμορφωθεί σχετικά με την απαγόρευση θα τιμωρηθεί με 5,000 λίρες πρόστιμο και ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Περίπου 10.000 Βρετανοί οπαδοί αναμένονται στη Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ