Βάρντι : «Η Αγγλία είναι όπως η Λέστερ»

Βάρντι : «Η Αγγλία είναι όπως η Λέστερ»

Ο Τζέιμι Βάρντι μίλησε για την εθνική Αγγλίας και το Μουντιάλ και τόνισε πως έχει πολλές ομοιότητες με τη Λέστερ.

Για πολλούς σε αυτό το Μουντιάλ η Αγγλία αποτελεί απλώς ένα αουτσάιντερ. Για άλλους ούτε καν αυτό, αφού θεωρούν πως δεν έχει καμία ελπίδα, έστω για μια σημαντική πορεία στην κορυφαία διοργάνωση. Και κάπου εκεί, ο Τζέιμι Βάρντι, αρχίζει και βλέπει ομοιότητες της εθνικής του ομάδας με την Λέστερ.

Ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος υπήρξε ο πλέον καθοριστικός παίκτης στην μεγάλη έκπληξη που έκανε η ομάδα του πριν από δύο χρόνια, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Premier League, σε δηλώσεις του ανάφερε πως η Αγγλία μπορεί κι αυτή να κάνει τώρα την έκπληξη και προσδιόρισε τις ομοιότητες λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Για μένα είναι κάτι παρόμοιο η Εθνική με την Λέστερ, αφού κάπως έτσι ήμασταν κι εμείς τότε. Πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, πολύ καλό το κλίμα μέσα στην ομάδα και με διάθεση να κάνουμε αστεία στις προπονήσεις. Όμως όταν μπαίναμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα πάντα άλλαζαν. Υπάρχει τώρα παρόμοια ατμόσφαιρα και παρόμοια νοοτροπία από όλα τα παιδιά μέσα στην εθνική. Θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και θα δούμε τι μπορεί να πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ