Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μας δείχνει…την αγάπη του

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μας δείχνει…την αγάπη του

Η τελετή έναρξης του Μπυντιάλ τα είχε όλα.Οι Ρόμπι Γουίλιαμς-Αίντα Γκαριφούλινα έδωσαν μία εκπληκτική ερμηνεία δίνοντας δυναμικό ξεκίνημα στο Μουντιάλ.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι Ροκ Σταρ και το αποδεικνύει! Ο Βρετανός τραγουδιστής ενώ τραγουδούσε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε κοντινό κάμερας του Ρώσου σκηνοθέτη έδειξε το…μεσαίο του δάχτυλο στα δισεκατομμύρια ανθρώπων που παρακολουθούσαν από τα σπίτια τους.

Με παρόντες αξιοματούχους της FIFA αλλά και τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, η απρεπής χειρονομία του Γουίλιαμς συζητήθηκε αρκετά. Ωστόσο η τελετή ήταν αντάξια της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Με πρωταγωνιστές τους Ρόμπι Γουίλιαμς και την απαστράπτουσα Άιντα Γκαριφούλινα η τελετή περιελάμβανε μία σειρά από εντυπωσιακά χορευτικά δίνοντας εντυπωσιακό τόνο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Η είσοδος της Ρωσίδας τραγουδίστριας έγινε πάνω σε ένα φλεγόμενο πτηνό, ενθουσιάζοντας τα πλήθη. Την εμφάνιση του στο σκηνικό που στήθηκε έκανε και ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος Ρονάλντο, δίνοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στην τελετή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ