Φορτούνης: «Ο Μέσι ομορφαίνει το ποδόσφαιρο»

Φορτούνης: «Ο Μέσι ομορφαίνει το ποδόσφαιρο»

Επιλέγει Μέσι, αντί του Κριστιάνο Ρονάλντο, θα υποστηρίξει την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας και πιστεύει ότι είναι ανώτατη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή να φορά το εθνόσημο. Ο λόγος για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, στο… αιώνιο δίλημμα Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο. τίθεται στο πλευρό του Αργεντίνου. Στα γήπεδα της Ρωσίας ωστόσο θα είναι με την Σελεσάο η οποία θεωρεί πως θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο φέτος. Όσο για την Εθνική μας και το ταξίδι της που έλειψε άδοξα

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο Έλληνας διεθνής των Ερυθρόλευκων:

Μέσι ή Ρονάλντο; «Διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Ο ένας έχει όπλο την πολλή δουλειά, ο άλλος έχει φυσικό ταλέντο. Ο Μέσι ομορφαίνει το ποδόσφαιρο. Ωστόσο στο Μουντιάλ είμαι με τη Βραζιλία. Έχει καλούς παίκτες, σοβαρή ομάδα φέτος. Είναι πολύ πλήρης σε όλες τις θέσεις. Οι παίκτες της είναι βασικοί και βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα.

Ποιο είναι το σημείο- κλειδί για μια ομάδα για να κάνει επιτυχημένη πορεία σε μια παγκόσμια διοργάνωση; «Σίγουρα παίζει ρόλο και το ποιοι παίκτες είναι φορμαρισμένοι, ποιοι θα βρεθούν σε καλή μέρα. Αλλά οι παίκτες οσα περισσότερα χρόνια είναι μαζί, τόσο καλύτερο είναι το τελικό αποτέλεσμα που βγαίνει στο γήπεδο. Για παράδειγμα η Βραζιλία θα παρουσιάσει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Για να ανταπεξέλεθει και στα νοκ άουτ παιχνίδια. Θα δείξει άλλο πρόσωπο»

Είναι disadvantage για τις ομάδες το γεγονός ότι απαρτίζονται από παίκτες μεγάλα ονόματα που έχουν χρονιές πολύ γεμάτες; «Ένας παίκτης δίνει τα πάντα όταν αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, είναι μεγάλη πρόκληση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να σταθει εμπόδιο. Ούτε μια χρονιά «στα κόκκινα»»

Για την πορεία της Εθνικής και τον πικρό αποκλεισμό; «Κακά τα ψέματα οι Κροάτες ήταν πάρα πολύ καλοί. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολλοί παίκτες μας σε κακή ημέρα».

Όσο για την ιεροστελεστία των Παγκοσμίων Κυπέλλων; Παραδέχεται ότι ακόμα και τώρα που είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν έπαψε να τσακώνοται με τους φίλους του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ