Μέσι: «Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ»

Μέσι: «Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ»

Η Αργεντινή το Σάββατο (16/06) θα μπει στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρώτος της αντίπαλος είναι η Ισλανδία. Ο μεγάλος της σταρ, Λιονέλ Μέσι, αφήνει ερωτηματικά γύρω από το ζήτημα της... συνταξιοδότησής του ή όχι από την Εθνική.

Η παρέα του Μέσι έχει στον όμιλο της την αυριανή της αντίπαλο και τις Κροατία και Νιγηρία κι άπαντες πιστεύουν ότι μπορεί να φτάσει έως την κατάκτηση του Μουντιάλ. Ο άσος της Μπαρτσελόνα από πλευράς του τόνισε ότι θα εξαρτηθεί από την πορεία της ομάδας του στα γήπεδα της Ρωσίας, το αν θα σταματήσει ή όχι από την εθνική Αργεντινής!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με ρώτησαν αν αυτό θα είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν το ξέρω. Δεν σκέφτομαι αυτό το θέμα τώρα, θα εξαρτηθεί από την πορεία μας». Ο σούπερ σταρ της Αργεντινής αναφέρθηκε και στον χαμένο τελικό από τη Γερμανία: «Ημασταν πολύ κοντά με τη Γερμανία και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη στον τελικό. Είναι δύσκολο να είσαι τόσο κοντά και να μην κερδίζεις».

Τέλος ο Μέσι επισήμανε ότι η Αργεντινή πλέον είναι πιο έμπειρη: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Από την εμπειρία μας στο τελευταίο Μουντιάλ μάθαμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ