Ο εκνευρισμός του Μόντριτς με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Ο εκνευρισμός του Μόντριτς με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Ο Λούκα Μόντριτς εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου του Guardian, που αφορούσε στην εμπλοκή του Κροάτη μέσου στην υπόθεση των αδερφών Μάμιτς, Ζντράβκο και Ζόραν, στους οποίους έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ντέγιαν Λόβρεν της Λίβερπουλ είχαν λάβει παράνομα το 50% του ποσού της […]

Ο Λούκα Μόντριτς εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου του Guardian, που αφορούσε στην εμπλοκή του Κροάτη μέσου στην υπόθεση των αδερφών Μάμιτς, Ζντράβκο και Ζόραν, στους οποίους έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ντέγιαν Λόβρεν της Λίβερπουλ είχαν λάβει παράνομα το 50% του ποσού της μεταγραφής τους και στη συνέχεια το απέδωσαν στην οικογένεια Μάμιτς,.

«Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αυτήν την ερώτηση, εντάξει; Είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν πρέπει να μιλάμε για άλλα πράγματα. Πόσο καιρό προετοιμαζόσουν για να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση;», ήταν η χαρακτηριστική απόκριση του Μόντριτς στη σχετική ερώτηση.

Η Κροατία αντιμετωπίζει τη Νιγηρία το βράδυ του Σαββάτου (16/06, 22.00), στο πλαίσιο του αγώνα του Δ’ ομίλου του Μουντιάλ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ