Ιέρο για Ντε Χέα: «Αυτά μπορεί να συμβούν με αντίπαλο τον Ρονάλντο»

Ιέρο για Ντε Χέα: «Αυτά μπορεί να συμβούν με αντίπαλο τον Ρονάλντο»

Ο νέος προπονητής της Ισπανίας, μετά τη λήξη του ματς με την Πορτογαλία στήριξε την ομάδα του και… προστάτεψε τον Ντε Χέα από τυχόν αρνητική κριτική.

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο Φερνάντο Ιέρο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Πορτογαλίας με την Ισπανία που έληξε ισόπαλος 3-3. Ο τεχνικός των Φούριας Ρόχας κάλυψε και τον Ντε Χέα για το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ του Ρονάλντο.

«Είμαστε μια ομάδα και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν παίκτες που είχαν καλύτερες μέρες (από την σημερινή). Είμαστε μια οικογένεια και είμαστε μια ομάδα, δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του. Μόνο ομαδική δουλειά, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του:

«Πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά. Είσαι ευτυχισμένος όταν έχεις ποδοσφαιριστές σαν αυτούς, με προσωπικότητα και ποιότητα. Δεν έχουν καμία αμφιβολία για το τι θέλουν. Το γεγονός ότι επιστρέψαμε, ενώ βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ είναι πολύ σημαντικό».

Ο προπονητής της Ισπανίας αναφέρθηκε και για την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας:

«Δεν ήταν μια εύκολη κατάσταση, αλλά όταν έχεις αυτούς τους ανθρώπους, σου κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Ποτέ δε μίλησα με τον Λοπετέγκι για αυτά που είχε στο μυαλό του, είχαμε ένα σχέδιο και καταλάβαμε ότι ήταν ένα παιχνίδι όπου ο Ντιέγκο Κόστα θα μπορούσε να μας δώσει πολλά».

Τέλος αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο είπε:

«Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν παίκτη όπως ο Ρονάλντο, αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν. Όταν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, σκόραρε το δεύτερο γκολ. Μία στιγμή ήταν αρκετή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ