Άρεσε στον Λουτσέσκου ο πειθαρχημένος Ουάρντα

Άρεσε στον Λουτσέσκου ο πειθαρχημένος Ουάρντα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε με καλά λόγια για την παρουσία του Αμρ Ουάρντα στο ματς της Αιγύπτου με την Ουρουγουάη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρακολούθησε το χθεσινό (15/6) ματς της Αιγύπτου με την Ουρουγουάη (όπου οι «Φαραώ» έχασαν με 1-0 με γκολ στο φινάλε) και του άρεσε η παρουσία του πειθαρχημένου (όπως τον χαρακτήρισε) Αμρ Ουάρντα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει το ματς για το αιγυπτιακό σάιτ «akhbarelyom.com» και αφού τόνισε ότι δεν άξιζε να χάσει η αφρικανική ομάδα, αναφέρθηκε στην παρουσία του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στον Δικέφαλο για τη νέα σεζόν, μετά τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Ο Ρουμάνος χαρακτηριστικά τόνισε: «Ο Ουάρντα ήταν πειθαρχημένος, όπως και ολόκληρη η ομάδα της Αιγύπτου. Ήταν κινητικός και έπαιρνε καλές θέσεις χωρίς την μπάλα. Επίσης πήρε καλές αποφάσεις με την μπάλα στα πόδια, αλλά δεν μπορούσε να υπερτερήσει των παικτών της Ουρουγουάης, παρότι έχει και ο ίδιος την ατομική ποιότητα ως παίκτης».

Ακόμη ο Λουτσέσκου πρόσθεσε: «Η αιγυπτιακή ομάδα είχε μια πολύ καλή τακτική προσέγγιση του αγώνα και δεν επέτρεψε την Ουρουγουάη να κάνει ευκαιρίες, ενώ προσπάθησε να την αιφνιδιάσει με αντεπιθέσεις. Η Ουρουγουάη κέρδισε περισσότερο λόγω της εμπειρίας των παικτών της και της υπομονής που έκανε περιμένοντας κάποιο λάθος των Αιγυπτίων. Η αιγυπτιακή ομάδα έκανε ορισμένα μεμονωμένα ατομικά λάθη και δεν απείλησε περισσότερο χάνοντας τη δυνατότητα να τελειώσει καλύτερα κάποιες επιθέσεις της.

Στο δια ταύτα ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουν οι Αιγύπτιοι την εμπειρία, τη νοοτροπία και τη δύναμη της Ουρουγουάης. Η Αίγυπτος έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά στο τέλος έχασε άδικα με 1-0, καθώς μίλησε η εμπειρία των Ουρουγουανών. Εύχομαι στην Αίγυπτο καλή επιτυχία στα δύο επόμενα ματς που θα δώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ