Χτύπησε ο Μίλικ, πονάει η Πολωνία

Χτύπησε ο Μίλικ, πονάει η Πολωνία

Άτυχος για άλλη μία φορά στάθηκε ο Αρκάντιους Μίλικ, όταν σε επίσκεψη της Πολωνίας σ’ ένα πάρκο δελφινιών γλίστρησε και χτύπησε το χέρι του.

Ξαφνικό πρόβλημα για την ομάδα της Πολωνίας, με τον Αρκάντιους Μίλικ να χτυπάει το χέρι νωρίτερα σήμερα. Οι Πολωνοί νωρίτερα σήμερα επισκέφτηκαν ένα θαλάσσιο που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένουν στη Μόσχα και ο επιθετικός της Νάπολι πατώντας απρόσεχτα σε μία λακκούβα έπεσε άσχημα πάνω στο χέρι του.
Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Football Italia» η πτώση ήταν τέτοια, που οι συμπαίκτες του τρόμαξαν με την πτώση του Μίλικ. Η μαγνητική δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη ζημιά, αλλά σίγουρα θέτει την συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Πολωνίας, την Τρίτη απέναντι στη Σενεγάλη, αμφίβολη.

Ο Άνταμ Ναβάλκα έχει μεν τον εκπληκτικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά σίγουρα θα ήθελε έτοιμο και τον Μίλικ για να έχει μεγαλύτερη ευελιξία στα πλάνα του.

Η ατυχία δεν σταματά να χτυπά την πόρτα του Αρκάντιους Μίλικ καθώς και στη Νάπολι έχει ήδη μετρήσει 2 τραυματισμούς που τον άφησαν έξω για 5 μήνες και τις δύο φορές. Ο πρώτος μάλιστα ήταν στο ξεκίνημα της πρώτης του χρονιάς στους «Παρτενοπέι» κόβοντας του τη φόρα μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα της σεζόν.

Η Πολωνία δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση από τον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σίγουρα θα ήθελε τον Μίλικ έτοιμο το γρηγορότερο δυνατό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ