Γκαρέκα : «Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει το τι έγινε στο γήπεδο»

Γκαρέκα : «Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει το τι έγινε στο γήπεδο»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Περού σε δηλώσεις του μετά το ματς με τη Δανία τόνισε μεταξύ άλλων ότι το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πραγματικά το τι συνέβη στο γήπεδο.

Ο Ρικάρντο Γκαρέκα εμφανίστηκε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα των παικτών της Εθνικής Περού κόντρα στη Δανία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Λατινοαμερικάνων επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει τίποτα να προσάψει στους παίκτες του παρά την ήττα με 1-0.

«Παίζαμε εναντίον της Δανίας, η οποία είναι πραγματικά μια μεγάλη ομάδα. Υπήρξε εξαιρετική ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο και για το λόγο αυτό επιθυμούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε μεγάλη υποστήριξη, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα ταξίδευαν τόσοι φίλαθλοι σε μια τοσο μακρινή απόσταση. Το Περού έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να κερδίσει το παιχνίδι και να σκοράρει.

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να το κάνουμε αυτό. Δεν έχω τίποτα να πω στους παίκτες μου, έκαναν ό,τι μπορούσαν, δεν μπορώ πραγματικά να παραπονεθώ, νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πραγματικά το τι συνέβη στο γήπεδο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι θέμα αποτελεσματικότητας», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαρέκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ