Winmasters.gr : Φοράνε σομπρέρο τα… «πάντσερ»;

Winmasters.gr : Φοράνε σομπρέρο τα… «πάντσερ»;

Επικίνδυνη πρεμιέρα για τους Πρωταθλητές του 2014 Γερμανούς κόντρα στο Μεξικό.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία συνεχίζεται στα γήπεδα της Ρωσίας, με τους κατόχους του τροπαίου Γερμανούς να ξεκινούν τις υποχρεώσεις του κόντρα στο φιλόδοξο Μεξικό ! Η winmasters.gr θα βρίσκεται στο Στάδιο «Λουζνικί» με μια τεράστια γκάμα αγορών* που ανταποκρίνεται σε κάθε ευφάνταστο σενάριο!

Οι Γερμανοί πάνε σε κάθε διοργάνωση με έναν και μοναδικό στόχο. Να σηκώσουν την κούπα. Οτιδήποτε άλλο θεωρείται αποτυχία! Θα κάνουν, λοιπόν, το repeat; Από την άλλη, το Μεξικό δεν ξεχνά το άδοξο τέλος του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όταν αποκλείστηκε από την Ολλανδία στους «16», ενώ είχε σημειώσει εξαιρετικές εμφανίσεις στη φάση των Ομίλων! Θα πετύχει κάτι παραπάνω στη Ρωσία;

Η σπουδαία μουντιαλική αναμέτρηση Γερμανία-Μεξικό παίζει live στη winmasters.gr και όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν πλήθος αγορών για Ημίχρονα, Γκολ, Κάρτες, Κόρνερ, Περίοδο 1ου Γκολ, Σκόρερ και ειδικά στοιχήματα για Ημίχρονο/Τελικο & Under/Over 2.5, Αυτογκόλ και Σκορ με πέναλτι. Μάλιστα, η winmasters έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω, όσον αφορά τις ειδικές αγορές παικτών*, δίνοντας τη δυνατότητα πρόβλεψης του τρόπου (κεφαλιά, σουτ εκτός περιοχής) με τον οποίο θα σκοράρει ένας συγκεκριμένος παίκτης και από τις 2 ομάδες σε ανταγωνιστική απόδοση.

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ