Τζαγκόεφ : «Ελπίζω να αγωνιστώ ξανά στο Μουντιάλ»

Τζαγκόεφ : «Ελπίζω να αγωνιστώ ξανά στο Μουντιάλ»

Ο Άλαν Τζαγκόεφ θα χάσει τα επόμενα δύο ματς της φάσης των ομίλων, όμως σε δηλώσεις του τόνισε πως ελπίζει να αγωνιστεί ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ρωσία επικράτησε με το εμφατικό 5-0 στην πρεμιέρα του Μουντιάλ απέναντι στη Σαουδική Αραβία, όμως όπως όλα δείχνουν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Άλαν Τζαγκόεφ από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ρώσος τραυματίστηκε στο 24’ και αντικαταστάθηκε από τον Τσερίσεφ και τελικά η ζημιά που αποκόμισε είναι σημαντική και πιθανόν να μην αγωνιστεί ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Τζαγκόεφ υπέστη θλάση οπίσθιων μηριαίων, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει τουλάχιστον τα επόμενα δύο ματς της εθνικής του ομάδας στην φάση των ομίλων, κόντρα σε Αίγυπτο και Ουρουγουάη, ενώ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει και το ματς στην φάση των «16» εφ’ όσον προκριθεί η Ρωσία. Παρόλα αυτά στις δηλώσεις του τόνισε πως ελπίζει να προλάβει να παίξει ξανά στο Μουντιάλ, καθώς οι γιατροί της Ρωσίας του έδωσαν λίγες ελπίδες.

«Είναι δύσκολο να πω πόσο θα διαρκέσει η αποθεραπεία. Ελπίζω να αγωνιστώ ξανά. Με την βοήθεια του θεού, εάν προκριθούμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια ίσως μπορέσω να παίξω ξανά. Πάντα υπάρχει μια μικρή ελπίδα, όπως είπαν οι γιατροί. Θέλω πολύ να παίξω», ανέφερε ο μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ