Ναμπίλ Μααλούλ : «Κλειδί ο Ντέλε Άλι»

Ναμπίλ Μααλούλ : «Κλειδί ο Ντέλε Άλι»

Ο περιορισμός του Ντέλε Άλι είναι το κλειδί για την ομάδα της Τυνησίας σύμφωνα με τον προπονητή των Αφρικανών Ναμπίλ Μααλούλ.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Τυνησίας Ναμπίλ Μααλούλ, ξεχώρισε τον Ντέλε Άλι σαν τον πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή της Αγγλίας, λόγω του ταλέντου του και της πολύ καλής συνεργασίας του με τον Χάρι Κέιν.

Ο Τυνήσιος προπονητής επίσης δήλωσε:

«Ο Ντέλε Άλι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι το μέλλον της Αγγλίας. Μπορεί να αγωνιστεί οπουδήποτε στο κέντρο αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα της Αγγλίας. Η Αγγλική ομάδα έχει μεγάλη ομοιογένεια και έχει πολλά «όπλα», αλλά το πιο σημαντικό είναι ο Ντέλε Άλι επειδή έχει εξαιρετική τελική πάσα».

Σε ερώτηση για το αν θα προσπαθήσουν να εκνευρίσουν τον Ντέλε Άλι, απάντησε ότι δεν το είχε σκεφτεί αλλά του έδωσαν μία καλή ιδέα. Ο Ναμπίλ Μααλούλ Μααλούλ παρότι είπε ότι η Αγγλία είναι στα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, πιστεύει ότι το Βέλγιο θα πάρει την πρωτιά του έκτου ομίλου.

Τυνησία και Αγγλία θα αναμετρηθούν αύριο στις 21:00 στο Βόλγκογκραντ με τις δύο ομάδες να είναι πανέτοιμες για την πρεμιέρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ