Τίτε: «Μας χτύπησε το άγχος»

Τίτε: «Μας χτύπησε το άγχος»

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Τίτε στις δηλώσεις του, μετά την ισοπαλία των Βραζιλιάνων με την Ελβετία (1-1).

Παρά την εκπληκτική αρχή τους με την γκολάρα του Κουτίνιο, οι Βραζιλιλάνοι εγκλωβίστηκαν από την Ελβετία και κόλησαν στο 1-1, ξεκινώντας με το… αριστερό στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο προπονητής της Βραζιλίας αναφερόμενος στο ματς, αλλά και στις αποφάσεις του διαιτητή, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Φυσικά δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη, αλλά το άγχος μας χτύπησε. Η πίεση ήταν μεγάλη, δεν υπήρχε ακρίβεια κι όταν έπρεπε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες, θα έπρεπε να ήμασταν πιο ακριβείς. Δεν μπορώ να προπονώ μια ομάδα που θα παραπονιέται για την διαιτησία. Μπορείτε να ερμηνεύσετε τις αποφάσεις με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να διαμαρτυρηθούμε».

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (1-1), αλλά και από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με την Βραζιλία, υποστήριξε: «Ελπίζω ότι μετά τη σημερινή μας εμφάνιση ο κόσμος θα μας δώσει μεγαλύτερη προσοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ