Εκτός Μουντιάλ ο Κάλινιτς

Εκτός Μουντιάλ ο Κάλινιτς

Μουντιάλ τέλος για τον Νίκολα Κάλινιτς! Ο προπονητής της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς τον έστειλε πρόωρα σπίτι του.

Η γκρίνια του Νίκολα Κάλινιτς οδήγησε τον προπονητή της εθνικής Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς να τον διώξει από την αποστολή της ομάδας.

Ο Κροάτης προπονητής στην πρεμιέρα του Μουντιάλ απέναντι στη Νιγηρία, άφησε τον στράικερ της Μίλαν στον πάγκο προτιμώντας τον Αντρέι Κράμαριτς μαζί με τον Μάριο Μάντζουκιτς στο βασικό σχήμα. Ο Ντάλιτς είχε αποφασίσει να περάσει τον Κάλινιτς ως αλλαγή στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά ο πρώην επιθετικός της Φιορεντίνα προφασίστηκε ενοχλήσεις στη μέση του με αποτέλεσμα θέση στον αγωνιστικό χώρο να πάρει τελικά ο Μάρκο Πιάτσα.

Η δικαιολογία του Κάλινιτς δεν φαίνεται να έπεισε τον προπονητή της Κροατίας και προκειμένου να χαλάσει το κλίμα της ομάδας τον έστειλε πρόωρα για…διακοπές.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχει αφήσει εκτός εντεκάδας τον Νίκολα Κάλινιτς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Κροατίας, νικώντας και στα τέσσερα.

Για επίσημη ενημέρωση επί του θέματος η Κροατική ομοσπονδία έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου σήμερα το απόγευμα, όπου ο Ντάλιτς θα αναφερθεί εκτενέστερα στο θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ