Winmasters.gr : Η… απόβαση των Εγγλέζων στο Βόλγκογκραντ!

Winmasters.gr : Η… απόβαση των Εγγλέζων στο Βόλγκογκραντ!

Τυνησία-Αγγλία live με τεράστια γκάμα αγορών!

Η Αγγλία ξεκινάει και αυτή τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο την Τυνησία, με στόχο φυσικά τη νίκη, ώστε να περιμένει στη γωνία την άλλη μεγάλη δύναμη του Ζ΄ Ομίλου, το Βέλγιο! Η winmasters.gr θα βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με την αρένα του Βόλγκογκραντ, για να καλύψει την αρχή της προσπάθειας των «Λιονταριών» στο φετινό Μουντιάλ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών* και έξυπνες ειδικές αγορές* για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους!

Μέσα σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters.gr θα έχουν την ευκαιρία να βρουν περισσότερα από 200 στοιχήματα* για Ημίχρονα*, Παίκτες*, Γκολ*, Περίοδο 1ου Γκολ*, Κόρνερ* και Κάρτες* σε άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις*, διατηρώντας πάντα τη δυνατότητα για γρήγορες αγορές (fast markets)* και cash out*.

Παράλληλα, στις αγορές παικτών* υπάρχει μια μεγάλη λίστα υποψήφιων πρώτων, αλλά και τελευταίων σκόρερ* , με την εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα για ακριβή πρόβλεψη του τρόπου* με τον οποίο θα σκοράρει ένας παίκτης και από τις 2 ομάδες. Για παράδειγμα, ο Χάρι Κέιν θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα; Και αν ναι, πώς; Με σουτ*, κεφαλιά* ή με απευθείας εκτέλεση φάουλ*;

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ