Οτσόα : «Είχαμε φανταστεί αυτό το αποτέλεσμα»

Οτσόα : «Είχαμε φανταστεί αυτό το αποτέλεσμα»

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Μεξικό επί της Γερμανίας τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα των γκαούτσος είχαν φανταστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Η ομοιογένεια, τα άριστα αποδυτήρια, η αυτοπεποίθηση και το πάθος, είναι τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εθνική ομάδα του Μεξικού. Αυτό ανέφεραν οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις λίγο πριν αρχίσει το Μουντιάλ της Ρωσίας και αμέσως με την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης, επιβεβαιώθηκαν στον απόλυτο βαθμό. Οι Μεξικανοί νίκησαν στην πρεμιέρα την Γερμανία με 1-0, έβαλαν ισχυρές βάσεις πρόκρισης για τους «16» και ταυτόχρονα οδήγησαν τους κατόχους του τίτλου σε «περιπέτειες».

Από τους βασικούς πρωταγωνιστές της -μέχρι στιγμής- μεγαλύτερης έκπληξης στο Μουντιάλ, ο Γκιγιέρμο Οτσόα. Ο 32χρονος τερματοφύλακας της Σταντάρ Λιέγης, ήταν εκεί όταν χρειάσθηκε στα επιθετικά «τελειώματα» των Γερμανών και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

«Είχαμε φανταστεί αυτό το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε όμως, πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Έπρεπε να κάνουμε το τέλειο ματς. Όταν παίζεις με την παγκόσμια πρωταθλήτρια στην πρεμιέρα, ξέρεις ότι έχεις δύσκολο έργο. Όμως το αξίζαμε. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και στο τέλος καταφέραμε να αμυνθούμε καλά», δήλωσε ο έμπειρος πορτιέρε και πρόσθεσε:

«Προετοιμάζαμε αυτόν τον αγώνα εδώ και αρκετό καιρό. Στόχος μας ήταν να εκμεταλλευθούμε τις αδυναμίες τους. Ξέραμε ότι αφήνουν κενούς χώρους στην άμυνα τους. Και δεδομένου ότι έχουμε πολύ γρήγορους παίκτες και επικίνδυνους στις αντεπιθέσεις, τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ καλοί στις γρήγορες μεταβάσεις από το ένα μέρος του γηπέδου στο άλλο. Μας αρέσει να έχουμε την μπάλα, να πιέζουμε και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ