Νόιερ : «Εμείς είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές»

Νόιερ : «Εμείς είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές»

Ο Μάνουελ Νόιερ μίλησε για την ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό και τόνισε πως οι ίδιοι οι παίκτες των πάντσερ κάνουν την αυτοκριτική τους.

Έτοιμη για δύο «τελικούς», απέναντι σε Σουηδία και Νότια Κορέα, είναι η εθνική Γερμανίας, σύμφωνα με τον Μάνουελ Νόιερ. Η ήττα της πρεμιέρας από το Μεξικό (1-0) προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις της «νατσιονάλμανσαφτ», η οποία πήγε στη Ρωσία με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2014, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Πλέον κινδυνεύει ακόμη και να αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων, «μιμούμενη» τρεις άλλες πρωταθλήτριες κόσμου την τελευταία 20ετία (Γαλλία το 2002, Ιταλία το 2010, Ισπανία το 2014).

Ο Νόιερ καθυστέρησε περίπου 45 λεπτά να εμφανιστεί στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο Βατουτνίκι, στα περίχωρα της Μόσχας, όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο των «πάντσερ», και εξήγησε ότι η αργοπορία του οφειλόταν σε μίτινγκ των παικτών.

«Μιλάμε πολύ μεταξύ μας και με μεγάλη ειλικρίνεια. Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο επίπεδο επικοινωνίας μέσα στην ομάδα. Ξέρουμε τις κριτικές, όμως εμείς είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές. Είμαστε στενοχωρημένοι και απογοητευμένοι από αυτά που δείξαμε μέσα στο γήπεδο (στον αγώνα με το Μεξικό). Η λύση πρέπει να έρθει από εμάς, τους παίκτες, πρέπει να ξαναβρούμε αυτά που μας έκαναν δυνατούς στο παρελθόν. Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με τη Σουηδία», επισήμανε ο τερματοφύλακας της Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ