Ανησυχία στη Βραζιλία: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Νεϊμάρ (pics, vid)

Ανησυχία στη Βραζιλία: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Νεϊμάρ (pics, vid)

Ο μεγάλος σταρ της Σελεσάο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας (19/06) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι που είχε υποστεί κάταγμα και αποχώρησε!

Ενώ όλα έδειχνα ότι ο Νεϊμάρ έχει αφήσει πίσω του εκείνο το κάταγμα στο μετατάρσιο που έθεσε εν αμφιβόλω την συμμετοχή του στο Μουντιάλ, τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Βραζιλίας είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά.

Πιο συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Τρίτης (19/06) αποχώρησε με σοβαρές ενοχλήσεις μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη της διαμαρτυρόμενος για πόνους στο ίδιο σημείο.

Σύμφωνα με τη Globo το ιατρικό επιτελείο δεν ήθελε να ρισκάρει και έτσι συμβούλευσε τον διεθνή άσο να ξεκουραστεί ακόμα μία ημέρα. Οι πόνοι προέρχονται από το ματς με την Ελβετία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ όταν και έγινε αποδέκτης του σκληρού παιχνιδιού των Μπεχράμι- Τζάκα. Αύριο Τετάρτη (κατά πάσα πιθανότητα) θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

https://twitter.com/BrazilEdition/status/1009084015230451712?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Farticle%2F1242102%2Fsynagermos-stin-vrazilia-molis-10-lepta-proponithike-me-ponoys-o-neimar-vid-pics

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ