Ιδού η φωτογραφία του Μουντιάλ!

Ιδού η φωτογραφία του Μουντιάλ!

Δύο Πολωνοί φίλαθλοι «έλιωσαν» στον ύπνο κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με τη Σενεγάλη, προτιμώντας την αγκαλιά του... Μορφέα από το ποδοσφαιρικό θέμα του Μουντιάλ.

Οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν διακαώς κάθε τέσσερα χρόνια τη διεξαγωγή του Μουντιάλ. Μιλάμε φυσικά για την κορυφαία γιορτή του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που καθηλώνει εκατοντάδες εκατομμύρια θεατών σε όλον τον πλανήτη.

Καθημερινά τα σπίτια, οι καφετέριες, τα μπαρ και οι ταβέρνες γεμίζουν από κόσμο που παρακολουθεί μαζικά τα ματς της ημέρας, ενώ οι πιο φανατικοί ταξιδεύουν στην χώρα που διεξάγεται η εκάστοτε διοργάνωση.

Να, καλή ώρα σαν το φετινό Μουντιάλ της Ρωσίας. Βεβαίως οι συγκεκριμένοι δύο Πολωνοί δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των όσων αναφέρουμε πιο πάνω και σίγουρα αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα.

Οι δύο παραπάνω οπαδοί κοιμούνται κανονικότητα κατά παιχνίδι της ομάδας τους με τη Σενεγάλη και παρότι ταξίδεψαν στη Ρωσία για τη διοργάνωση, δεν φαίνεται να τους καίγεται καρφί! Με τέτοιους φιλάθλους πώς να μην… χάσει μετά η Πολωνία με 2-1;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ