Σοκ για Κολομβιανή ρεπόρτερ – Άνδρας τη φίλησε και τη θώπευσε στο στήθος on camera!

Σοκ για Κολομβιανή ρεπόρτερ – Άνδρας τη φίλησε και τη θώπευσε στο στήθος on camera!

Απίστευτο περιστατικό, με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις να μην λείπουν από το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ένα απρόοπτο περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση σε μία αθλητικογράφο, η οποία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση on camera, ενώ μετέδιδε ρεπορτάζ σχετικά με το Μουντιάλ στη Ρωσία.

Το συμβάν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Κολομβιανή αθλητικογράφος Τζουλιέθ Γκονζάλες Θεράν, η οποία μετέδιδε ζωντανά για τη Deutsche Welle, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλάνο ένας άνδρας ο οποίος τη φίλησε και την θώπευσε το στήθος.

Εκείνη δεν σταμάτησε να δίνει το ρεπορτάζ της, ακόμα και όταν την άρπαζε ο άνδρας, ωστόσο κατήγγειλε το περιστατικό στην ανάρτησή της στο Instagram, λέγοντας πως «εκμεταλλεύτηκε το ότι ήμασταν “στον αέρα”»

«Δεν μας αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Είμαστε εξίσου επαγγελματίες…μοιράζομαι τη χαρά του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να προσδιορίσουμε τα όρια μεταξύ της οικειότητας και της παρενόχλησης», έγραψε στην ανάρτησή της.

¡RESPETO! No merecemos este trato. Somos igualmente valiosas y profesionales. Comparto la alegría del fútbol, pero debemos identificar los límites del afecto y el acoso.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julieth Therán (@juliethgonzaleztheran) στις

Πηγή pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ