Ινιέστα : «Όνειρο η κατάκτηση του Μουντιάλ, όμως πρώτα το Ιράν»

Ινιέστα : «Όνειρο η κατάκτηση του Μουντιάλ, όμως πρώτα το Ιράν»

Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε για τους στόχους της Ισπανίας στο Μουντιάλ τονίζοντας πως αποτελεί όνειρο η κατάκτηση του τίτλου, αλλά προς το παρόν προέχει η αναμέτρηση με το Ιράν.

Ο Αντρές Ινιέστα παραχώρησε συνέντευξη λίγο πριν την αναμέτρηση με το Ιράν κι αναφέρθηκε στους στόχους της Ισπανίας στο φετινό Μουντιάλ, ενώ σχολίασε και το πρώτο ματς με την Πορτογαλία, αλλά και την αποχώρηση του Λοπετέγκι, από τον πάγκο των Φούριας Ρόχας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια στιγμή που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας, δεν ήταν άνετη για κανέναν, αλλά πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε μπροστά μας», σχολίασε ο έμπειρος μέσος και συμπλήρωσε:

«Η πεποίθησή μας για το τι κάναμε και το τι θα κάνουμε είναι αυτό που πρέπει να επικεντρωθούμε. Ο αγώνας με την Πορτογαλία δεν ήταν εύκολος και η ομάδα μας έδειξε ότι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνει.»

Σχετικά με τον επόμενο αγώνα κόντρα στο Ιράν ο Ινιέστα τόνισε: «Δεν πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία. Πρέπει να συνεχίσουμε, το Ιράν δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά αν κερδίσουμε θα είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Για την εικόνα που παρουσίασε η Ισπανία στην άμυνα και τα τρία γκολ που δέχθηκε στην πρεμιέρα από τους Πορτογάλους, ο 34χρονος άσος στήριξε τους συμπαίκτες του: «Έχουμε καλή άμυνα, πρέπει να δουλέψει όλη η ομάδα για να βρούμε ισορροπία και έχουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.»

Ο Άντρες Ινιέστα δεν έκρυψε το στόχο που έχει βάλει η Ισπανία για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου: «Είναι ένα όνειρο να κερδίσουμε πάλι το Παγκόσμιο Κύπελλο, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε μικρότερους στόχους και στο παιχνίδι εναντίον του Ιράν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ