Ταμπάρες: «Ζήτησα από τον Σουάρες να είναι ήρεμος»

Ταμπάρες: «Ζήτησα από τον Σουάρες να είναι ήρεμος»

O Όσκαρ Ταμπάρες κάλυψε τον Λουίς Σουάρες, μετά τις τρεις κλασικές ευκαιρίες που έχασε με την Αίγυπτο.

Την πλήρη υποστήριξη του Όσκαρ Ταμπάρες απολαμβάνει ο Λουίς Σουάρες, μετά το μέτριο ξεκίνημα που είχε στο ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ με την Αίγυπτο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ουρουγουάης κάλυψε πλήρως τον στράικερ της Μπαρτσελόνα, μετά τις τρεις κλασικές ευκαιρίες που έχασε με τους «φαραώ», ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σαουδική Αραβία στο Ροστόφ.

Φέρνοντας ως παραδείγματα τις «κακές αρχές» που είχαν στο παρελθόν κορυφαίοι παίκτες, όπως ο Πελέ, ο Μαραντόνα και ο Μέσι, ο Ταμπάρες υπερασπίστηκε τον Σουάρες τονίζοντας:

«Ανέφερα αυτά τα ονόματα για να υπογραμμίσω ότι οι άνθρωποι δεν είναι ρομπότ προγραμματισμένοι για να παρουσιάζονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, πρέπει να έχουμε υπομονή και υποστηρικτικοί σε τέτοιες περιπτώσεις» επισήμανε ο προπονητής της Ουρουγουάης.

«Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ίσως ότι δεν έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την Αίγυπτο, αλλά η δύναμή του παραμένει ζωντανή. Σε κακές στιγμές πρέπει να προσφέρεις στους παίκτες όλη την υποστήριξη, προκειμένου να ανταπεξέλθουν και να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Το μόνο που του ζήτησα είναι να παραμείνει ήρεμος.»

Ο Σουάρες, εκτός απρόοπτου, θα κάνει την 100ή του εμφάνιση με την «σελέστε» στις 20 Ιουνίου και ο Ταμπάρες εξήρε την αφοσίωση του επιθετικού της Μπαρτσελόνα στην εθνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ