Βέλγιο : Ρεπό και ξεκούραση για τους παίκτες

Βέλγιο : Ρεπό και ξεκούραση για τους παίκτες

Το Βέλγιο δεν προπονήθηκε σήμερα, καθώς το τεχνικό επιτελείο των κόκκινων διαβόλων αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν σήμερα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Βελγίου. Το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο των κόκκινων διαβόλων αποφάσισαν να ακυρώσουν την σημερινή προπόνηση που είχε προγραμματισθεί για τις 11:00 στο αθλητικό κέντρο του Γκούτσκοβο.

Οι αρμόδιοι της βελγικής αποστολής, έκριναν σκόπιμο να δώσουν την ευκαιρία ανάπαυσης στους παίκτες, δεδομένου ότι ο οργανισμός τους καταπονήθηκε αρκετά στον αγώνα της πρεμιέρας, που διεξήχθη με πολλή ζέστη και αρκετή υγρασία.

Το Βέλγιο νίκησε με άνεση και αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο με 3-0, αλλά ενδεικτικό της κόπωσης των παικτών, ήταν το γεγονός πως ο Εντέν Αζάρ δεν κέρδισε ούτε μία προσωπική μονομαχία στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί πως το Βέλγιο θ΄ αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο την Τυνησία, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ