Μουντιάλ : Μόνο νίκη θέλει η Ισπανία, για δύο αποτελέσματα το Ιράν

Μουντιάλ : Μόνο νίκη θέλει η Ισπανία, για δύο αποτελέσματα το Ιράν

Η «ρόχα» θέλει την νίκη για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης και το Ιράν, έχει την πολυτέλεια να παίξει για δύο αποτελέσματα.

Αν μία ημέρα πριν το Μουντιάλ, κάποιος έλεγε πως ο αγώνας Ισπανία-Ιράν θα είναι κρίσιμος, θα τον περνούσαν για τρελό. Δεδομένης, όμως της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από την πρεμιέρα του 2ου ομίλου, ο χαρακτηρισμός κρίσιμος θεωρείται ακριβής. Κι αυτό γιατί στον αγώνα που θα γίνει απόψε (21:00) στο Καζάν, η «ρόχα» θέλει την νίκη για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης και το Ιράν, έχει την πολυτέλεια να παίξει για δύο αποτελέσματα.

Ο Φερνάντο Ιέρο και οι παίκτες του, καλούνται να αποδείξουν ότι η αστάθεια που άφησε η απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι ανήκει στο παρελθόν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουν στην κορυφαία διοργάνωση. Ο Αντρές Ινιέστα παραμένει το «κλεδί» στο 4-3-3 της ισπανικής ομάδας, καθώς από τα πόδια του -επικουρούμενος από τον Ισκο- περνούν όλες οι μπάλες όταν αναπτύσσεται προσπαθεί να παράξει παιχνίδι η «ρόχα». Ο Ντιέγκο Κόστα έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα ηγηθεί για άλλη μία φορά της «γραμμής κρούσης».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Κάρλος Κεϊρόζ, καλείται να …προσγειώσει του παίκτες του μετά το «τρίποντο» της πρεμιέρας. Ο Πορτογάλος έχει κτίσει μία ομάδα που βασίζεται στο πάθος και στην διαρκή προσπάθεια και προτιμά την διάταξη 4-1-4-1, ένα σύστημα που παρέχει ουσιαστική ασφάλεια στην αμυντική λειτουργία. Οι τρεις «Ελληνες», Ανσαριφάρντ, Μασούντ (σ.σ. αρχηγός) και Χατζη Σαφί, θα είναι εκτός απροόπτου στην 11αδα που θα παρατάξει ο Κεϊρόζ και θα επιχειρήσουν να κάνουν την «ζημιά» στην Ισπανία.

Διαιτητής: Αντρές Κούνια (Ουρουγουάη)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΙΣΠΑΝΙΑ (Φερνάντο Ιέρο): Ντε Χέα, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Νταβίντ Σίλβα, Ίσκο, Ινιέστα, Ντιέγκο Κόστα.

ΙΡΑΝ (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζη Σαφί, Τσέσμι, Μασούντ, Πουραλιγκαντζί, Ρεζαεγιάν, Εμπραχίμι, Αμίρι, Ανσαριφάρντ, Αλιρεζά, Αζμούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ