Βίκι Σπαρκς, η πρώτη Γυναίκα που μετέδωσε αγώνα Μουντιάλ

Βίκι Σπαρκς, η πρώτη Γυναίκα που μετέδωσε αγώνα Μουντιάλ

Ιστορία έγραψε η Αγγλίδα δημοσιογράφος του BBC Βίκι Σπαρκς, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα που μετέδωσε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου για την τηλεόραση.

Η Βίκι Σπαρκς, η οποία νωρίτερα μετέδωσε για λογαριασμό του BBC τον αγώνα του Πορτογαλία-Μαρόκο, πέρασε στην ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που μετέδωσε ματς Παγκοσμίου Κυπέλλου τηλεοπτικά.

Η Σπαρκς είχε δίπλα της για τον σχολιασμό του αγώνα τον παλαίμαχο στόπερ της Άρσεναλ, Μάρτιν Κίον. Ωστόσο η μετάδοση του νικηφόρου 1-0 της Πορτογαλίας, δεν φάνηκε να αρέσει στον πρώην αστέρα της Τσέλσι Τζον Τέρι. Ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας, έγραψε στο twitter του : «Πρέπει να δω τον αγώνα χωρίς ήχο».

Η Αγγλίδα δημοσιογράφος ου δουλεύει και στο «Radio Five Live», δύο χρόνια πριν είχε γίνει πιο γνωστή για ένα επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της Σάντερλαντ, Ντέιβιντ Μόγιες. Στη συνέντευξη τύπου του αγώνα Σάντερλαντ-Μπέρνλεϊ 0-0, ο Άγγλος προπονητής μετά από μία ερώτηση που…δεν ήταν της αρεσκείας του είχε απαντήσει στην Σπαρκς : «Καλύτερα να προσέχεις πως μιλάς την επόμενη φορά. Μπορεί να σε χαστουκίσω παρότι είσαι γυναίκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ