«Στάζει μέλι» ο Σάντος για τον σούπερ Κριστιάνο!

«Στάζει μέλι» ο Σάντος για τον σούπερ Κριστιάνο!

Σαν το παλιό καλό κρασί παρομοίασε ο Φερνάντο Σάντος τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο με τα γκολ του έχει πάρει στις πλάτες του την Πορτογαλία και την οδηγεί.

Ο Φερνάντο Σάντος ποτέ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του στις ποδοσφαιρικές και ηγετικές ικανότητες του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί αποθεώνει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο, ο Σάντος παρομοίωσε τον Ρονάλντο με σαν το παλιό καλό κρασί συμπληρώνοντας ότι ο 33χρονος επιθετικός έχει βρει τον τρόπο να βελτιώνει τις ικανότητες του όσο τα χρόνια περνάνε.

«Έχει βελτιώσει της αθλητικές του ικανότητες, την τεχνική του και τη στρατηγική του προσέγγιση μέσα στους αγώνες. Επειδή γνωρίζει καλά τα όρια του και τις ικανότητες του, θα βελτιώνεται συνεχώς» , δήλωσε επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός.

Τέλος αναφερόμενος στον Ρονάλντο, ο Σάντος δήλωσε ότι ο τρόπος που αγωνίζεται τώρα είναι καλύτερος απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια και η ομάδα εκμεταλλεύεται από την ποιότητα του.

Στις δηλώσεις του για τη νίκη με 1-0 επί του Μαρόκο, ο Φερνάντο Σάντος δεν φάνηκε καθόλου ευχαριστημένος. Μόνο από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και για τους τρεις βαθμούς ήταν ικανοποιημένος.

Τόνισε ότι θα πρέπει να αγωνιστούν πολύ καλύτερα από σήμερα εάν θέλουν να προχωρήσουν στο παγκόσμιο κύπελλο. Ενώ συμπλήρωσε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να βελτιωθεί στη λειτουργεία της Πορτογαλίας, είναι ο έλεγχος του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ