Δανία για πρόκριση, Αυστραλία για να ελπίζει

Δανία για πρόκριση, Αυστραλία για να ελπίζει

Η Δανία ψάχνει απόψε (15:00, ΕΡΤ 1) τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στους 16 και η Αυστραλία αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει ζωντανή στον όμιλο.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ τα «καγκουρό» του Μπερτ Φαν Μάαρβικ, καθώς ηττήθηκαν δύσκολα από την Γαλλία με 2-1 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Σήμερα (15:00, ΕΡΤ1) η Αυστραλία αντιμετωπίζει στην Σαμάρα την Δανία, που προέρχεται από νίκη με 1-0 επί του Περού.

Οι Ευρωπαίοι έχουν την πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα και επιπλέον έχουν το πλεονέκτημα ότι θα είναι «υποψιασμένοι» για την αντίπαλο τους. Ο Αγκε Χαρέϊντε αναμένεται να εμπιστευθεί εκ νέου το 4-2-3-1 που παρέταξε στην πρεμιέρα. Ο Ερικσεν θα παίξει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γιόργκενσεν, ο Σμάϊχελ αποτελεί «εγγύηση» κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Κιαερ ηγείται της άμυνας και οι Σένε, Πάουλσεν και Σίστο, ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα από την μεσαία γραμμή.

Από την πλευρά τους, οι Αυστραλοί ξέρουν ότι με ήττα ουσιαστικά αποκλείονται από την συνέχεια και θα επιδιώξουν να αιφνιδιάσουν με ένα γρήγορο γκολ. Εάν δεν τα καταφέρουν, θα φροντίσουν να διαφυλάξουν το «μηδέν» και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, να αυξήσουν την πίεση στα καρέ της Δανίας, προκειμένου να σκοράρουν και να κάνουν την έκπληξη. Ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός, θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-1-1 προκειμένου -όπως και με την Γαλλία να έχει παίκτες σε όλο το πλάτος του γηπέδου, με τους Γεντινακ, Μόϊ, Λέκι και Κρούζε πίσω από τον Γιούριτς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Samara Arena» χωρητικότητας 45.802 θέσεων.

Οι πιθανές 11άδες:

Δανία (Αγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Κιάερ, Κρίστενσεν, Σιούνε, Ντιλέϊνι, Λάρσεν, Ντάλσγκααρντ, Έρικσεν, Πόουλσεν, Σίστο, Γιόργκενσεν.

Αυστραλία (Μπερτ Φαν Μάαρβικ): Ράιαν, Μίλιγκαν, Μπέχιτς, Ρισντόν, Σένσμπερι, Μόι, Γέντινακ, Ρόγκιτς, Λέκι, Κρούζε, Γιούριτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ