Στοίχημα : Ψηλά και πάλι τα over 2,5

Στοίχημα : Ψηλά και πάλι τα over 2,5

Μετά την «έκρηξη» της Τρίτης με τα τρία συνεχόμενα over 2,5, τα χθεσινά απανωτά 1-0 άλλαξαν ξανά τα δεδομένα στα γκολ.

Πέντε σερί over 2,5 στο Μουντιάλ αποδείχθηκαν πολλά με τις αποδόσεις να επηρεάζονται αλλά τα χθεσινά απανωτά 1-0 στα τρία ματς της ημέρας έφεραν και πάλι στα ύψη τις αποδόσεις.

Και στα τρία ματς της ημέρας το over 2,5 προσφέρεται σε υψηλές αποδόσεις, από 2.2 έως και 2.50.

Στο ματς που ανοίγει τη μέρα στο Μουντιάλ της Ρωσίας για την 2η αγωνιστική των ομίλων, Δανία-Αυστραλία το over 2,5 προσφέρεται σε μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρείες σε απόδοση 2.5. Σε ένα ματς που για την Αυστραλία είναι η τελευταία ευκαιρία μετά την ήττα από την Γαλλία (2-1) καθώς οι Δανοί έχουν ήδη μια νίκη (1-0 το Περού).

Στο απογευματινό ματς, αυτό της Γαλλίας με το Περού το over 2,5 προσφέρεται σε αποδόσεις γύρω από το 2.30. Οι Γάλλοι είναι ικανοί να οδηγήσουν το ματς στα γκολ αρκεί και το Περού να είναι αποτελεσματικό σε αντίθεση με το ματς με την Δανία όπου έχασε ένα σωρό ευκαιρίες, ακόμη και πέναλτι.

Τέλος στο μεγάλο ματς της βραδιάς, αυτό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία το over 2,5 το βρίσκουμε σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 2.25. Για την Αργεντινή είναι ματς κομβικό για την συνέχεια μετά την ισοπαλία με την Ισλανδία (1-1) με τους Κροάτες από την άλλη να παίζουν για δύο αποτελέσματα έχοντας ήδη το 2-0 με την Νιγηρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ