Προετοιμασία ούτε με προπόνηση, ούτε με ανάλυση βίντεο, αλλά με μπάρμπεκιου!

Προετοιμασία ούτε με προπόνηση, ούτε με ανάλυση βίντεο, αλλά με μπάρμπεκιου!

Μπάρμπεκιου με συγγενικά τους πρόσωπα θα περιλαμβάνει η προετοιμασία των Βέλγων για το ματς με την Τυνησία, σε μια προσπάθεια να χαλαρώσουν οι διεθνείς από την πίεση.

Μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του Βελγίου για τον αγώνα απέναντι στην Τυνησία.

Ο Ισπανός προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προσκάλεσε τις γυναίκες, τις συντρόφους και τα παιδιά των Βέλγων διεθνών, στο 5 αστέρων ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή. Οι άνθρωποι του Βελγίου έχουν οργανώσει ένα μπάρμπεκιου για να χαλαρώσει η ομάδα πριν από τον αγώνα με την Τυνησία αλλά και γι αυτόν που ακολουθεί, με την Αγγλία.

Συνολικά προσκλήθηκαν 112 άτομα από το κοντινό περιβάλλον των ποδοσφαιριστών του Βελγίου, σ’ αυτό το τεράστιο Μπάρμπεκιου. Ενώ έχουν και την άδεια του Μαρτίνεθ να παραμείνουν στο ξενοδοχείο και μετά το Σάββατο που αγωνίζεται η Εθνική τους απέναντι στην Τυνησία. Για την ακρίβεια μπορούν να παραμείνουν στο ξενοδοχείο για όλο το Σαββατοκύριακο.

Ο Μαρτίνεθ, αντίθετα με τον προκάτοχο του Μαρκ Βίλμοτς, δίνει άδεια στους ποδοσφαιριστές του να βρεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να χαλαρώνουν πριν  από τους αγώνες της ομάδας.

Οι Βέλγοι μετά από τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Τυνησία, έχουν μπροστά τους μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μία φρέσκια Εθνική Αγγλίας, η οποία δείχνει ικανή να φτάσει μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ισπανός προπονητής δίνει μεγάλη σημασία στην πνευματική ηρεμία των αθλητών του και θέλει να τους έχει όσο πιο ήρεμους και ευδιάθετους γίνεται για το ματς πρωτιάς απέναντι στους Άγγλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ