Να μην μπει σε μπελάδες η Βραζιλία, για το θαύμα η Κόστα Ρίκα

Να μην μπει σε μπελάδες η Βραζιλία, για το θαύμα η Κόστα Ρίκα

Μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες για την πρόκρισή της στους «16» του Μουντιάλ, έχει η Βραζιλία που αντιμετωπίζει απόψε (15:00, ΕΡΤ1) την Κόστα Ρίκα, για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Μετά την -για πολλούς απρόσμενη- ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με την Ελβετία, η «σελεσάο» βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν και απέναντι στην Κόστα Ρίκα, θέλει τους τρεις βαθμούς. Οσον αφορά στην παρέα του Κέλιορ Νάβας, η ήττα από την Σερβία με 1-0, σημαίνει πως εάν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα αποκλεισθεί από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Τίτε δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-3-3 με τους Νεϊμάρ, Ζεσούς και Γουίλιαν επιθετική τριπλέτα, τον Κασεμίρο, τον Κουτίνιο και τον Παουλίνιο να αποτελούν την μεσαία γραμμή και τον Τιάγκο Σίλβα να ηγείται της άμυνας. Ο Μαρσέλο θα παίξει και πάλι σε ελεύθερο ρόλο καλύπτοντας την αριστερή πτέρυγα και ο Ντανίλο θα έχει την εποπτεία της δεξιάς πλευράς.

Οσον αφορά στον Οσκαρ Ραμίρες θα εμπιστευθεί εκ νέου το 3-4-2-1, ένα σύστημα που προσδίδει πλάτος στην ομάδα του, χωρίς να αποκλείονται κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας αποτελεί «καταλύτη», ενώ  οι Γκουζμάν, Μπολάνιος και Ουρένια, θα έχουν την ευθύνη για την επιθετική λειτουργία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη «Zenit Arena» χωρητικότητας 68.134 θέσεων.

Οι πιθανές 11άδες:

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Ντανίλο, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Ζεσούς, Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Παουλίνιο, Γουίλιαν.

Κόστα Ρίκα (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Ακόστα, Γκονσάλες, Μπόρχες, Ντουάρτε, Κάλβο, Γκαμπόα, Ρουίς, Γκουσμάν, Ουρένια, Μπολάνιος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ