Ανταρσία κατά Σαμπάολι στην Αργεντινή

Ανταρσία κατά Σαμπάολι στην Αργεντινή

Χαμός στην Αργεντινή καθώς οι παίκτες την ομάδας ζήτησαν από την Ομοσπονδία την αποπομπή και αντικατάσταση του Χόρχε Σαμπάολι, ενόψει του ματς με τη Νιγηρία.

Αλυσιδωτές εξελίξεις στην εθνική ομάδα της Αργεντινής φαίνεται να πυροδότησε η ήττα της Αλμπισελέστε από την Κροατία με 3-0, αλλά και η εν γένει άθλια εικόνα της στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σύμφωνα με Μέσα της Αργεντινής, οι παίκτες μετά το ματς συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο και αποφάσισαν να ζητήσουν από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (AFA) την απομάκρυνση του Σαμπάολι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τη Νιγηρία, ματς «αίμα και άμμος» όπου η νίκη είναι αυτοσκοπός για να υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, σε συνδυασμό πάντα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Σαμπάολι είναι ξεκάθαρο πως πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη και την ποδοσφαιρική εκτίμηση των παικτών του, ενώ παράλληλα του έχει ξεφύγει ο έλεγχος των αποδυτηρίων, με χαρακτηριστική την ατάκα του Αγουέρο, όταν του μεταφέρθηκαν οι δηλώσεις του προπονητή του: «Ας λέει ό,τι θέλει»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ