Καταγγελία στη FIFA για τη διαιτησία από την Αίγυπτο

Καταγγελία στη FIFA για τη διαιτησία από την Αίγυπτο

Πυρ και μανία οι Φαραώ με τη διαιτησία του Κάσερες στον αγώνα με τη Ρωσία – Κάνουν επίσημη καταγγελία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Εξαλλοι με τον Παραγουανό διαιτητή, Ενρίκε Κάσερες είναι οι άνθρωποι της Αιγύπτου, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Λατινοαμερικάνος έκρινε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με τη Ρωσία (3-1). Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Αμπο Ρίντα, η Αίγυπτος θα καταγγείλει στη FIFA τη διαιτητική ομάδα.

«Θέλουμε να ερευνηθεί η παρουσία όλης της διαιτητικής ομάδας», ανέφερε ο Ρίντα. Η καταγγελία των Αιγύπτιων θα βασιστεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη είναι πριν το αυτογκόλ του Αχμέντ Φατί, με τους Φαραώ να θεωρούν ότι υπάρχει φάουλ πάνω στο δεξιό μπακ, ενώ η δεύτερη είναι στο 78’ με τους Αιγύπτιους να ζητούν πέναλτι. «Ο διαιτητής θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει VAR για να τσεκάρει και να δώσει το πέναλτι. Θα έπρεπε, επίσης, να έχουν δει το σπρώξιμο στον Φατί. Είναι δικαίωμά μας να ζητήσουμε να ερευνηθούν», σχολίασε.

Οσο για τον αποκλεισμό της Αιγύπτου, δήλωσε: «Ξέρω πως ο κόσμος στην Αίγυπτο δεν είναι χαρούμενος με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά είναι το πρώτο μας τουρνουά μετά από 28 χρόνια. Μας λείπει η εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ