Εθνική Αργεντινής : Πάγκο ο Καμπαγέρο, ετοιμάζει πρωτάρη

Εθνική Αργεντινής : Πάγκο ο Καμπαγέρο, ετοιμάζει πρωτάρη

Η γκάφα του Βίλι Καμπαγέρο στο ματς της Αργεντινής κόντρα στην Κροατία (3-0) πιθανότατα θα του στοιχίσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Η Εθνική Αργεντινής ετοιμάζει μια σημαντική αλλαγή για το τρίτο παιχνίδι των ομίλων του Μουντιάλ απέναντι στη Νιγηρία. Ο Βίλι Καμπαγέρο αγωνίστηκε στα δύο πρώτα ματς της αλμπισελέστε, αλλά στο δεύτερο με αντίπαλο την Κροατία έκανε μια γκάφα χαρίζοντας γκολ στους αντιπάλους του.

Το γεγονός αυτό πιθανότατα θα του στοιχίσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι φέρεται να αφήνει στον πάγκο τον έμπειρο τερματοφύλακα την Τρίτη 26 Ιουνίου στον αγώνα με τους Νιγηριανούς που είναι ζωής και θανάτου.

Ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει βασικός είναι ο Φράνκο Αρμάνι. Ο τερματοφύλακας της Ρίβερ Πλέιτ κλήθηκε για πρώτη φορά σε Μουντιάλ στα 31 του χρόνια και μάλιστα δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία συμμετοχή με το εθνόσημο! Συνεπώς, θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε κάτω από τα δοκάρια της Αργεντινής την Τρίτη, αν και τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο μέχρι εκείνη την ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ