Μιράντα : «Είναι λυπηρό αυτό που περνάει η Αργεντινή»

Μιράντα : «Είναι λυπηρό αυτό που περνάει η Αργεντινή»

Ο Ζοάο Μιράντα μίλησε για την κατάσταση της Αργεντινής και τις πιθανότητες να μην προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και τόνισε πως ότι δεν του αρέσει να βλέπει έτσι την αλμπισελέστε.

Η Βραζιλία μετά τη νίκη επί της Κόστα Ρίκα, κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ, ενώ αντίθετα η αιώνια αντίπαλος Αργεντινή είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό χρόνων, που υπάρχει μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής, ο Ζοάο Μιράντα, κεντρικός αμυντικός της σελεσάο, αναγνώρισε ότι δεν του αρέσει να βλέπει έτσι την Αλμπισελέστε.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, την κατάσταση που βιώνει η Αργεντινή, αλλά και το ανεβασμένο επίπεδο στη διοργάνωση, όπου οι παραδοσιακές εθνικές ομάδες δυσκολεύονται αρκετά από μικρότερες ομάδες σε δυναμικότητα.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μια μεγάλη ομάδα όπως η Αργεντινή, να περνάει μια στιγμή σαν αυτή. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δείχνει το σπουδαίο επίπεδο που έχει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε στο EFE ο αμυντικός της Ιντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ