Γιόακιμ Λεβ : «Καμία κρίση. Ενωμένοι για νίκη με Σουηδία»

Γιόακιμ Λεβ : «Καμία κρίση. Ενωμένοι για νίκη με Σουηδία»

Κρίση; Ποια κρίση; Ο Γιόακιμ Λεβ δεν αντιλαμβάνεται να βρίσκεται σε κρίση η εθνική Γερμανίας και παρουσιάστηκε ήρεμος πριν τον αγώνα με τη Σουηδία.

Τι κι αν ο Γιόακιμ Λεβ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα από το Μεξικό με 0-1 την πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Γερμανός προπονητής παρουσιάστηκε ήρεμος κι άνετος στη συνέντευξη τύπου πριν τον κρίσιμο αγώνα με τη Σουηδία.

Με το γνώριμο «παγωμένο» ύφος του και πρόσωπο που μόνο άγχος δεν έδειχνε, ο Λεβ απάντησε σ’ όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αποφεύγοντας όλα τα «πυρά» που δέχτηκε.

O Γιόακιμ Λεβ μετά την απρόσμενη «σφαλιάρα» από τους Μεξικάνους παραδέχτηκε ότι του ήταν δύσκολο να το χωνέψει. Την Τρίτη υπήρξε και μία συνάντηση μεταξύ παικτών,Λεβ και του προπονητικού τιμ, όπου μίλησαν ανοιχτά και ειλικρινά χωρίς να κρυφτούν. Κανείς δεν κρύφτηκε κι όλοι έχουν αντιληφθεί την παταγώδη αποτυχία τους στον αγώνα της πρεμιέρας.

«Η Ιταλία το 2010, η Ισπανία το 2014 δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τα σκήπτρα. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να δείξουμε την αντίδραση μας (μετά την ήττα από το Μεξικό). Πρέπει να το κάνουμε. Αν κερδίσουμε τους Σουηδούς είμαστε και πάλι σε πορεία πρόκρισης και θα δούμε μετά τον δεύτερο αγώνα τι θα γίνει στη συνέχεια του τουρνουά. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για το μέλλον από τώρα. Πρέπει να δούμε τον αγώνα με τη Σουηδία τώρα», δήλωσε ο εκλέκτορας των «Πάντσερ».

Ο Λεβ παρότι δεν έχει δείξει προπονητής που αντιδρά σπασμωδικά, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4 ή 5 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο Μεξικό. Αυτό που εκτιμά και του δίνει αισιοδοξία είναι ότι οι παίκτες δείχνουν ενωμένοι και θέλουν να δείξουν ότι η ήττα στην πρεμιέρα ήταν μία κακή παρένθεση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ