Τιμωρία Τζάκα και Σακίρι ζητούν οι Σέρβοι

Τιμωρία Τζάκα και Σακίρι ζητούν οι Σέρβοι

Την τιμωρία των Τζάκα και Σακίρι, θα ζητήσει από τη FIFA η Σερβική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας έκανε γνωστή την πρόθεση της να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στη FIFA, με την οποία θα ζητάει την τιμωρία του Γκράνιτ Τζάκα και του Τζερντάν Σακίρι για τον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ που πέτυχαν στον αγώνα Σερβία-Ελβετία.

Οι δύο Ελβετοί ποδοσφαιριστές στους πανηγυρισμούς των γκολ που πέτυχαν σχημάτισαν τον Αετό της Αλβανίας. Ο λόγος είναι η καταγωγή τους από το Κόσοβο και την Αλβανία.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο αρχηγός της ομάδας της Ελβετίας, Στέφαν Λιχτστάινερ υποστήριξε τους δύο συμπαίκτες του σε ερώτηση για τον πανηγυρισμό τους λέγοντας : «Δεν έκαναν κάτι κακό. Γιατί όχι; Έχω μιλήσει με τον πατέρα ενός συμπαίκτη μου που είναι από την Αλβανία και μου εξήγησε ποια είναι τα «προηγούμενα» Σερβίας-Κοσόβου. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο, γιατί ο πόλεμος επέφερε και στους δύο (Τζάκα,Σακίρι) πολλά προβλήματα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Σερβικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με δηλώσεις του τόνισε ότι στη διαμαρτυρία τους θα περιλαμβάνουν τόσο τους πανηγυρισμούς των δύο Ελβετών, το παπούτσι του Σακίρι με την σημαία του Κοσόβου, αλλά και την φάση του 66ου λεπτού όπου ζητούν πέναλτι σε κράτημα στον Μίτροβιτς.

Το παράπτωμα με το οποίο θα μπορούσε η FIFA τους δύο ποδοσφαιριστές είναι η «πρόκληση της κοινής γνώμης». Σε τέτοια περίπτωση η ποινή είναι αποκλεισμός δύο αγωνιστικών για τον καθένα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ